Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp
Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp
Snel acceptatiebeleid

Ben je Starter of ZZP’er? Wij helpen je snel op weg!

Laagste BOVAG prijsgarantie

Wij garanderen je echt de laagste prijs.

Gratis levering aan huis

In heel Nederland gratis geleverd.

Financial lease

Bij financial lease koop je een bedrijfsauto in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de leasemaatschappij, en betaalt dit per maand af.

Filter resultaten
Merk

Modellen
Transmissie
Kilometerstand
Brandstof
Carrosserie
Meer over financial lease

Bij financial lease koop je een bedrijfsauto op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de leasemaatschappij, en betaalt dit vervolgens in gelijke delen (vaak per maand) af. Over dit bedrag betaal je rente. Het grote voordeel is dat je na de aflossing volledig eigenaar bent van de auto. Financial lease heeft dezelfde voor- en nadelen als het kopen van een bedrijfsauto: je profiteert van belastingvoordeel maar draagt zelf de risico’s voor extra kosten.

De extra voordelen van financial lease zijn dat je niet in één keer een groot geldbedrag neer hoeft te tellen. Zo kun je ook zonder veel eigen geld een bedrijfsauto kopen. Daarnaast is de rente die je betaalt aftrekbaar bij de Belastingdienst. Zo hoef je minder belasting te betalen over je winst. Daar staat tegenover dat de bedrijfswagen, totdat je die volledig hebt afgelost, eigendom is van de leasemaatschappij. Betaal je niet, dan kan de maatschappij je bedrijfswagen verkopen.