Laagste prijsgarantie, hoe werkt dat?

Eurocars is een van Nederlands grootste occasiondealers. Daardoor kunnen wij groot inkopen en hebben wij riante schaalvoordelen. Omdat we veel auto's verkopen zetten wij een minder hoge marge op onze voorraad dan collega dealers.

Laagste prijsgarantie

Allemaal in topconditie!

De bedrijfswagenverkoop van Eurocars kent een zeer hoge omloopsnelheid. Hierdoor kunnen wij u bedrijfswagens aanbieden met échte laagste prijsgarantie.

Wij garanderen u de laagste prijs, zolang u onze prijzen (op gelijksoortige manier) vergelijkt met andere BOVAG bedrijven.

Elke auto is onderhouden volgens fabrieksvoorschriften, de onderhoudshistorie is volledig inzichtelijk. U weet precies wanneer een auto voor onderhoud naar een garage is geweest en wat er toen gebeurd is. En voordat de auto’s in onze showroom komen te staan, worden ze grondig gereinigd en voorzien van waxbescherming. Bekijk de actuele voorraad!

Kijken, kiezen, kopen…

Wilt u een auto graag van dichtbij bekijken en ervaren hoe de auto rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Geldrop. Hier bekijkt u op uw gemak ons aanbod, onder het genot van een kopje koffie Maakt u vantevoren een afspraak, dan reserveren wij de auto van uw keuze en weet u zeker dat niemand u voor is.

Wilt u uw oude auto inruilen? Geen probleem. Onze adviseurs taxeren de auto ter plekke en wij bieden u een goede prijs (uitsluitend Nederlandse kentekens).

Niet goed? Geld terug!

Mocht u om welke reden dan ook binnen 30 dagen na aankoop van uw auto niet tevreden zijn over uw auto, dan krijgt u het totaalbedrag van uw aankoop terug.

Wij wensen u veel rijplezier!

Welkom bij Eurocars Bedrijfswagens. Waarmee kunnen wij u helpen?