Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp
Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp

Online je bedrijfswagen bestellen!

Nieuw in Nederland: niet goed, geld terug!

Ben je op zoek naar een goede en voordelige bedrijfswagen, maar heb je geen zin of tijd om het land door te rijden voor het ideale exemplaar? Dan hebben we goed nieuws: bij Eurocars kun je eenvoudig je bedrijfswagen online bestellen. Je zoekt een bedrijfsauto op onze website waar je meer over wilt weten, videobelt met onze adviseurs en maakt je keuze. Vervolgens brengen wij de bedrijfswagen gratis naar je toe. Ben je toch niet tevreden? Dan nemen wij hem weer mee en krijg je je geld terug.

Zo werkt het online bestellen van een bedrijfswagen:

Stap 1: Videobellen met onze verkoopadviseur

Op bewegend beeld krijg je sneller een goede indruk van een bedrijfswagen dan met alleen wat foto’s. Daarom kun je eenvoudig videobellen met één van onze adviseurs. Zij laten de bedrijfswagen waar je interesse in hebt van binnen en buiten aan je zien. Ondertussen beantwoorden ze je vragen en denken ze met je mee over de financieringsmogelijkheden.

Stap 2: Opstellen van het koop- of leasecontract

Heb je een goed gevoel bij de bedrijfswagen én bij ons? Dan mogen we je bijna feliciteren met je nieuwe bedrijfsauto. Maar voordat we dat doen, gaan we samen met jou de overeenkomst voor financiering, koop of lease opstellen. Heb je zelf een bedrijfswagen staan die je wilt inruilen? Geef dit meteen aan, zodat we hier een passend voorstel voor kunnen doen.

Stap 3: Afleveren van je bedrijfswagen

Zodra je het koopcontract hebt getekend, maken we je nieuwe bedrijfswagen klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de bedrijfswagen op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Tip: dit is het moment om je autoverzekering in orde te maken, ook daar kunnen we je mee helpen.

Stap 4: Start van de proefperiode – niet goed, geld terug

Zodra je de bedrijfswagen in je bezit hebt, gaat de proefperiode van 14 dagen in. In deze twee weken mag je de bus kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij halen de bedrijfswagen dan weer bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug.

Heb je een bedrijfswagen gezien waar je meer over wilt weten? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Wij plannen graag een videogesprek met je in om de bedrijfsauto aan je te laten zien. Bel 088 - 700 1828 of vul het contactformulier in.

Bekijk koop aanbod Bekijk financial lease aanbod Bekijk operational lease aanbod

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de nieuwe bedrijfsbus.

Kruyf Watersport uit Maasbracht heeft gekozen voor een mooie Ford Transit Connect. Het sprak ons aan dat we alles online kunnen regelen. Simpel en online! Eurocars Bedrijfswagens bedankt Kruyf Watersport voor deze aanschaf en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe.

Recent hebben wij aan App-Laus Schilderwerken Hapert een Opel Vivaro mogen leveren, inclusief een dakdrager. Wij zijn erg blij met het vertrouwen en bedanken App-Laus voor de fijne samenwerking! Veel veilige kilometers gewenst!

Onlangs heeft D. Albers Technische Groothandel Aalsmeer gekozen voor een mooie Mercedes Vito. Eurocars Bedrijfswagens bedankt D. Albers Technische Groothandel Aalsmeer voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Mercedes Vito!

Donna Kapper, dé topkapper van Oirschot, heeft gekozen voor een mooie Peugeot Partner. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Eurocars Bedrijfswagens bedankt Donna Kapper voor deze aanschaf en wensen jullie vele veilige kilometers toe.