Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp
Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp

Over Ons

Bij Eurocars koop of lease je een bedrijfswagen tegen een zeer scherp tarief. Als merkonafhankelijke dealer hebben wij een breed aanbod bedrijfsauto’s voor zzp’ers, mkb’ers en andere bedrijven. Zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar.

Kies zelf voor kopen of leasen met een laagste prijsgarantie

Eurocars werkt met een concept dat uniek is in Nederland. Voor elke bedrijfsauto in onze voorraad geldt namelijk dat je zelf bepaalt of je die wilt kopen of leasen. Kies je voor lease, dan adviseren wij je graag welk type leasecontract het beste past bij jouw situatie: operational of financial lease. Beide leasevormen zijn mogelijk. Bovendien bieden we op al onze bedrijfsauto’s de laagste prijsgarantie.

Direct uit voorraad leverbaar

In onze voorraad vind je meer dan 100 nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Heb je interesse in een specifieke auto? Dan ontvang je binnen 15 minuten een scherpe offerte. Als die je bevalt, kun je direct online overgaan tot aankoop. Liever eerst een proefrit maken? Dat kan vanaf onze locatie in Geldrop of vanuit je eigen huis. Wij brengen de bedrijfsauto naar je toe – waar in Nederland je ook woont.

Snelle acceptatie bij lease

Wij vinden het belangrijk dat je kunt ondernemen met de mobiliteit die past bij je bedrijf. Daarom denken we veel meer met je mee dan een gemiddelde financieringsmaatschappij. We vertrouwen erop dat je zelf in staat bent om je financiële situatie in te schatten, en dus te bepalen of je kunt leasen. Hierdoor kunnen we je bijna altijd (direct) op weg helpen met een financial of operational leasecontract.

Dit zijn wij

Eurocars werkt met een team van ervaren experts die niet alleen houden van auto’s, maar ook graag met je meedenken. Onze adviseurs stellen zich aan je voor:

Aram
Aram Vrieling

Al zolang als ik me kan herinneren, heb ik een passie voor auto’s, motoren en techniek. Ik heb gewerkt bij grote autodealers, maar tussen de bedrijfswagens voel ik me echt op mijn plek. Ik houd van het contact met ondernemers en maak graag het verschil met goede service. Bij Eurocars werk ik met een diverse groep klanten: van bakker tot schilder en van klusbedrijf tot koerier. Voor iedereen probeer ik een goede oplossing te vinden. Leg je vraag bij me neer, dan kom ik graag met een passend advies!

Wendy
Wendy van Spreuwel

‘Wanneer je bij ons op locatie komt is de kans groot dat je mij tegenkomt. Ik werk bij de receptie en neem eigenlijk talloze taken op mij. Ik krijg energie van het helpen van onze klanten en het ondersteunen van mijn collega's. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij een proefrit of aflevering!’

Roy
Roy van Ham

‘Verkopen is niet alleen mijn vak, ik zie het als een sport om jou snel op weg te helpen. Ik ben daarom erg trots op onze waardering in Google: klanten beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren. Ook voor jou ga ik graag op zoek naar de beste auto. Daarvoor zet ik altijd een stap extra. Wil je bijvoorbeeld extra foto’s of een video-impressie van een bedrijfsauto die je online hebt gezien? Dan maak ik die voor je. Ook voor een proefrit breng ik de bedrijfsauto graag naar je toe. Laat me gerust weten waar je naar op zoek bent, dan denk ik met je mee.’

Wesley
Wesley Trum

‘Zet me neer tussen de bussen, bestelauto’s en dubbele cabines en ik voel me thuis. Bij Eurocars zit ik dus helemaal op mijn plek. Ik houd ervan op de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het geeft me een kick als alles er perfect bij staat, zowel van de buitenkant als onder de motorkap. Daarom zorg ik voor een optimale presentatie van onze auto’s op deze website en buiten in de openluchtshowroom in Geldrop. Ik begeleid je graag met het uitzoeken van je nieuwe bedrijfsauto en zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan!’

Eurocars Bedrijfswagens is een onderdeel van Lease 2.0 B.V.