Eurocars

Eurocars is een merkonafhankelijke bedrijfswagendealer die alle merken bedrijfswagens kan leveren tegen zeer scherpe tarieven. Zowel nieuw én gebruikt. In onze voorraad vindt u meer dan 100 direct leverbare nieuwe en gebruikte bedrijfswagens.

Uniek concept

Voor alle auto's in onze voorraad geldt dat u zelf bepaalt of u de bedrijfswagen wilt kopen of wilt leasen. Wanneer u kiest voor leasen, kunnen wij u zowel operational- als financiallease bieden. Graag helpen wij u op weg.

Soepele acceptatie bij leasen

Kiest u voor een leasecontract? Dan denken wij graag met u mee. Het gaat ons erom dat u met een goed gevoel op weg kunt en kunt ondernemen, voorzien van de juiste mobiliteit. U doet waar u goed in bent, wij waar wij goed in zijn. Door altijd te zoeken naar deze win-win situatie kunnen wij u bijna altijd (direct) op weg helpen.

Wij gaan ervan uit dat niemand beter dan uzelf uw eigen financiele situatie in kan schatten. Hierdoor durven wij meer met u mee te denken dan een gemiddelde financieringsmaatschappij. Wij kunnen u daarom bijna altijd op weg helpen middels een financial of operational leasecontract. Informeer bij onze adviseurs over de mogelijkheden.

Bekijk onze voorraad

"Waar gewerkt wordt, worden helaas ook fouten gemaakt"

Ondanks onze zorg zal dit bij onze organisatie ook zeker het geval zijn. Omdat wij service en klachtafhandeling hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij een service afdeling die uw klacht direct oppakt.

Een review of klacht geplaatst op internet kan aan onze aandacht ontsnappen, waardoor wij u niet adequaat helpen. Omdat wij u altijd uitmuntend van dienst willen zijn vragen wij u contact met ons op te nemen om te helpen uw klacht op te lossen.

Stuur in het geval van een klacht uw bedrijfsnaam en telefoonnummer naar klachten@eurocarsbedrijfswagens.nl en wij nemen snel contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Harrold van de Ven

Welkom bij Eurocars Bedrijfswagens. Waarmee kunnen wij u helpen?