Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp
Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp

Gratis proefrit aan huis

Hoe handig is het als je je potentiële bedrijfswagen uit kunt proberen vanuit je eigen huis? Bij Eurocars kan het. Met onze ‘proefrit aan huis’-service komen we naar je toe in de bedrijfsauto die je voor ogen hebt en kun je hem in je eigen omgeving uitproberen.

Zo werkt het:

Het maken van een proefrit aan huis is heel eenvoudig. Je volgt hiervoor onderstaande stappen:

  1. Klik bij de gewenste bedrijfswagen op de knop ‘proefrit aan huis’
  2. Vul je gegevens in en maak een afspraak (beschikbaar van maandag t/m zaterdag)
  3. Wij komen naar je toe met de bedrijfsauto
  4. Maak een proefrit in je eigen omgeving
  5. Ontvang een vrijblijvende offerte voor het kopen of financieren van de bedrijfswagen

Terwijl jij de proefrit maakt, wacht onze adviseur buiten op je. Als je terug bent, kun je eventuele vragen direct stellen. Wil je een (bedrijfs)auto inruilen? Dan taxeren we die terwijl je onderweg bent. Zo weet je meteen welk bedrag je terugkrijgt voor je oude (bedrijfs)auto.

De regels voor het maken van een proefrit aan huis

Het maken van een proefrit aan huis is geheel vrijblijvend. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, vragen we het volgende van je:

  • Je blijft maximaal 30 minuten weg
  • Je geeft ons een kopie van je rijbewijs
  • Je houdt je aan de verkeersregels
Extra maatregelen in verband met corona

Om het maken van een proefrit veilig te houden tijdens de coronapandemie, nemen wij extra voorzorgsmaatregelen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we het dashboard, de handrem en andere handgrepen desinfecteren. Daarnaast stellen we handschoenen beschikbaar en plaatsen we beschermhoezen over de stoel en het stuur. In het contact met onze adviseurs houden we de RIVM-richtlijnen aan. Dat betekent bijvoorbeeld dat we afstand houden en waar nodig een mondkapje dragen.

Direct een afspraak inplannen voor een proefrit aan huis? Bel 088 - 700 1828 of laat je gegevens achter via de knop ‘proefrit aan huis’ bij de bedrijfsauto die je wilt proberen.