Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp
Bovag
Hulp nodig?
Kan ik je helpen? Stuur WhatsApp

Snelle acceptatie.

Veel leasemaatschappijen kijken naar de cijfers wanneer je als ondernemer een bedrijfswagen wilt leasen. Hierdoor kom je als startende ondernemer niet in aanmerking voor een leaseauto. Bij Eurocars vinden we dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. Daarom kijken wij naar de mens achter het bedrijf. Wij vertrouwen erop dat goede ondernemers in staat zijn om zelf te bepalen of ze kunnen leasen. Heb je een BKR-registratie en wil je toch een bedrijfswagen leasen? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfswagen leasen voor startende zzp’ers en mkb’ers

Ook als je net begint als ondernemer, heb je een goede bedrijfsauto nodig. Vaak moet je echter jaarcijfers van minimaal één jaar laten zien. Bij Eurocars hoeft dat niet. Zoals gezegd kijken wij naar de mens achter de cijfers. Met een goed bedrijfsplan kun je bij ons gewoon de bedrijfsbus of -auto leasen die je nodig hebt.

Leasecontract maandelijks opzegbaar

Omdat wij begrijpen dat het ondernemerschap continu verandert, kun je bij ons zelfs kiezen voor een flexibel operational lease contract, dus full service en flexibel. Je hoeft alleen nog te tanken. Deze kunnen indien gewenst zelfs maandelijks opzegbaar zijn. Merk je dat je je leasewagen niet meer kunt betalen, dan kun je hem gewoon terugbrengen. Hierdoor loop je geen onnodige financiële risico’s. Ook als je een periode voorziet waarin je minder werk hebt of je bedrijfswagen niet nodig hebt, is deze vorm van flexibele lease eenvoudig op te zeggen.

10 jaar ervaring met de lease van bedrijfswagens

Eurocars pakt de inkoop van leaseauto’s anders aan dan veel andere leasemaatschappijen. Wij kopen nieuwe bedrijfswagens met 10 tallen tegelijk in. Wij garanderen dat je bij ons least tegen de laagste prijs in Nederland. Daarnaast helpt dit inkoopbeleid ons om het risico van ondernemers die onverwacht toch hun leaseauto niet kunnen betalen, op te vangen. Deze aanpak hanteren we inmiddels al 10 jaar met succes.

Maak direct een afspraak

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer of met een BKR-registratie? Bekijk hier ons huidige aanbod. Zie je een bedrijfsauto waar je graag een proefrit in wilt maken, dan kun je die direct reserveren door te bellen naar088 - 700 1828. Natuurlijk denken onze adviseurs graag met je mee over een bedrijfswagen die past bij jouw wensen. Plan dan een afspraak in of kom even langs.